Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2007

Soft porn

Λατρεύω τις μαλακές τσόντες (soft porn). Έχουν αναγκαστικά υπόθεση το οποίο από μόνο του είναι εφιαλτικό. Γιατί η υπόθεση προϋποθέτει σκηνοθεσία και πάνω από όλα ηθοποιούς. Οι οποίοι δεν έχω καταλάβει πως επιλέγονται. Οι άνδρες ας πούμε την έχουν μικρή; Οι κοπέλες δε το ξυρίζουν;
Μια αγαπημένη μου σειρά είναι αυτή με τους εξωγήινους, που έρχονται να μας γνωρίσουν καλύτερα. Και για να τους βοηθήσει απαγάγουν μια που ειδικεύεται στο sex. Το έχουν πιάσει το νόημα οι εξωγήινοι, οι οποίοι παρεμπιπτόντως μοιάζουν εκπληκτικά με ανθρώπους αν εξαιρέσεις το αλουμινόχαρτο με το οποίο είναι τυλιγμένοι (η χαρά του κανίβαλου). Οι παρθένοι εξωγήινοι εντρυφούν στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ειδών μας και μαθαίνουν να τις συσφίγγουν μεταξύ τους (στο Part 2 θα έχουν πεθάνει όλοι από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα).
Το μόνο εξωπραγματικό και ιδιαίτερα εξοργιστικό είναι αυτό καθαυτό το sex. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. Δηλαδή μιλάμε για την παραβίαση κάθε κανόνα φυσικής και γεωμετρίας. Όχι, φίλε σκηνοθέτα. Άμα η άλλη είναι καθισμένη στα μπούτια του άλλου, δεν μπαίνει ό, τι είναι να μπει, εκτός αν μιλάμε για μάνικα. Άντε, για τους εξωγήινους να το καταλάβω, οι υπόλοιποι; Και τη μανία είναι αυτή με το γλυκανάλατο τρίψιμο; Και την όχι και τόσο πετυχημένη διακριτικότητα να μην φανούν όσα δεν πρέπει. Σαν ελληνικές σειρές με σταρλετίτσες που δε θέλουν να δείξουν στήθος και προσπαθούν να κυλιστούν χαριτωμένα στο κρεβάτι.
Δεν μπορούμε να παραπληροφορούμε έτσι τον κόσμο. Δημιουργούμε ανασφάλειες και εύλογες απορίες στους θεατές που δεν συνάδουν με το κοινωνικό λειτούργημα της τσόντας. "Μα αγάπη μου, σου λέω το είδα. Κοτζάμ εξωγήινος το έβαζε έτσι, θα τα καταφέρω!". Να σου η εξάρθρωση!

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εμενα απο την αλλη δεν μου αρεσουν και τοσο γιατι ολες γουσταρουν με το αορατο τσουτσουνι...
Βαριεμαι αν δεν εχει και κατι παραπανω...

Ανώνυμος είπε...

Α, εγώ παράπονο δεν έχω... φοράω τα 3D γυαλιά μου και απολαμβάνω το αλουμινόχαρτο και τις στενές επαφές 4ου τύπου!! :)) Πάντως αυτές οι ταινίες είναι και λίγο κουραστικές... γι' αυτό και γω προτιμώ να βλέπω τις επαναλήψεις της Μαρίας της ασχημης. Πάλι εξωγήινοι κυκλοφορούν και κει.

Παρεπιπτόντως! Βασιλεία, έχεις πρόσκληση για μπλογκοπαίχνιδο!

Passionaria είπε...

χα χα χα... εξωγήινοι με αλουμινόχαρτο στο κεφάλι? χα! φυσικά το sex θα είναι κακό! Τέλος πάντων αν θα έπρεπε να επιλέξω καλύτερα hard core porn παρά "παρά λίγο να με κόψει το Ραδιοτηλεοπτικό".
Παραγγελια:
"σκηνοθέτα φτιάξτε μου κάτι που να παίζει σε prime time, α΄ντε και λίγο πιο μετά, και να το πουλήσω εύκολα σε κανένα καναλάκι"
Σκηνοθέτης: " 'Εφτασεεεεε"
Εξ ού και το αλουμινόχαρτο, το βάζει στο φούρνο και μετά από λίγο έτοιμο!
Παρόλα αυτά το καλοκαίρι είναι ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ και πολύ μικρό για να το σπαταλάμε μπροστά στο χαζοκούτι...Ε, και αφού δεν μας διδάσκουν και τίποτα οι εξωγήινοι, βουρ στις παραλίες!

Βασιλεία Βαξεβάνη είπε...

@πρεζα tv
Σαν τι δηλαδή; Γκρο πλαν στο "πιάτο"; Όσο για το αόρατο τσουτσούνι και ποια δε θέλει;
@nebula
Τι είδούς παιχνίδι; Εγώ αλουμινόχαρτο δε φοράω.
@passionaria
Καλως ορίσατε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με πέρασμα βαφής ούτε με κάποια άλλου τύπου επαφή! Δίνω οδηγίες στο ποστ που έκανα και γω! Όποτε θες παίζεις!!

βασίλης είπε...

Πολύ ωραίο πόστ Βασιλεία. Το ήθελα αυτή τη στιγμή. Γέλασα με τη ... μάνικα. Ναι τη έχω δει τη σειρά χαχα και άλλες παρόμοιες και πάντα αναρωτιέμαι αν το κάνουν στ' αλήθεια. Προσπάθω να φανταστώ τον "ήρωα" της ταινίας (στην πραγματικότητα ήρωας) να έχει τέλον πάντων τελειώσει και τον σκηνοθέτη να φωνάζει "κατ, κατ πάμε πάλι το τελευταίο".
Χαχα καλό σου βραδυ σοφτ χαρντ όπως σου βγει... (άκου ...μάνικα)

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίο. θυμάμαι ακόμα την εποχή που δεν ήξερα τι σημαίνει sex και προσπαθούσα μέσα απο τέτοιες ανεκδιήγητες ταινίες να καταλάβω που μπαίνει τι.