Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2007

Λαγνεία

Η Λαγνεία είναι μία από τις επτά θανάσιμες αμαρτίες. Όσοι έχουν δει το Seven, καταρχήν μπράβο, έπειτα προχωρήστε στην επόμενη παράγραφο, θα ακούσετε τις ίδιες βλακείες. Οι επτά θανάσιμες αμαρτίες είναι μια καταπληκτική εφεύρεση των Καθολικών που ώρες ώρες νομίζω ότι δουλεύουν για τους σεναριογράφους του Χόλυγουντ. Είναι προφανώς εφτά, κάποιοι λένε γιατί το εφτά είναι μαγικός αριθμός αλλά στην πραγματικότητα ο Πάπας Γρηγόριος ήταν γαύρος. Πρόκειται για κεφαλαιώδη αμαρτήματα που επισύρουν την αιώνια τιμωρία, δεν είναι αστεία πράγματα.
Η Λαγνεία, είναι αυτό που φαντάζεσαι. Αν δε φαντάζεσαι, ή απλά δε ξέρεις ελληνικά τότε πρόκειται για την σεξουαλική επιθυμία. Στο πακετάκι μπαίνει η μοιχεία, η κτηνοβασία και ο βιασμός. Στο Καθαρτήριο της Θείας Κωμωδίας (και όχι δεν πρόκειται για τη Θεία-Κούλα ή Θεία-Μάνου) οι καυλωμένοι για να εξιλεωθούν περπατάνε στη φωτιά.
Και σε περίπτωση που δε το κατάλαβες, η εκκλησία όχι μόνο δε σου επιτρέπουν να γαμείς, όχι μόνο δε μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς, δε μπορείς καν να το σκέφτεσαι. Ούτε και με το σκύλο σου δε μπορείς να ξαλαφρώσεις πια. Μην ρωτήσεις τι πρέπει να κάνεις. Ξέρω’ γω; Κόψτο!
Φωτεινός λάγνος αμαρτωλός ο Ντόναλντ Ντακ. Αυτό το παραπλανητικά λευκό παπί, ουδεμία σχέση έχει με λευκή περιστερά, ποθεί συνεχώς και ακόρεστα την Νταίζυ Ντακ. Η οποία θυμίζω ότι είναι και ξαδέρφη του, οπότε έχουμε και λαγνεία και αιμομιξία.
Στο επόμενο επεισόδειο: Λαιμαργία

3 σχόλια:

Antoin... είπε...

Η εκκλησία μου φαίνεται, τη σκατολαγνεία δεν την απαγορεύει.
Οι ιερομόναχοι και οι καθολικοί δεν το κόβουν γιατί σκέφτονται:
"κράτα το μην χρειαστεί".
Οι Εβραίοι και καλά το κόβουν.
Πέρα όμως από την κάθε γραφική εκκλησία, όλοι έχουμε τις ατομικές μας εκκλησίες.Εκκλησίες του τύπου που μας απαγορεύουν έστω να πασαλείψουμε τη λαγνεία με την επικάλυψη του πόθου. Αυτές είναι οι πιο φοβερές απ' όλες.

Ανώνυμος είπε...

Στην πυρά ΟΥΛΟΙ!

βασίλης είπε...

Εσύ θα με χαλάσεις... Καλό σου απόγευμα συνονόματη. Φιλιά