Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007

Kellogs

Από ντοκιμαντέρ στο Σκάι:
«Οι άνθρωποι πίστευαν ότι οι πλούσιες σε λίπη τροφές, όπως αυγά με μπέικον, αύξαναν τη λίμπιντο. Έτσι, ο dr Kellog αποφάσισε να φτιάξει μια τροφή που θα κατευνάσει τα ήθη: τις νιφάδες σιταριού»

Μην γελάς, δεν είναι για γέλια. Για σκέψου λίγο τις τρομαχτικές προεκτάσεις του θέματος (βάζω το τρομαχτικές για να προσδώσω δημοσιογραφικό κύρος). Κατ’ αρχήν ας εντοπίσουμε το οξύμωρο. Σε παρακαλάνε-αναγκάζουν ν’ αντικαταστήσεις δύο γεύματα με Kellogs. Βλέπεις την κοπέλα που ήταν πριν χοντρή - τι χοντρή, μια χαρά αδύνατη ήταν, γι’ αυτό κρύβεται πίσω από καρέκλες και τέτοια - ν’ αδυνατίζει. Αποφασίζεις και λες: «Ας τρώω όλη μέρα νιφάδες σιταριού, μπας και σταυρώσω γκόμενο(είναι τώρα έκφραση αυτή;)». Μία στις 8.000.000 γυναίκες τα καταφέρνουν, να χάσουν κιλά δηλαδή, γιατί η σταύρωση δεν είναι εγγυημένη, εδώ οι εβραίοι και ζοριστήκανε…ξεφεύγω από το θέμα…Οι υπόλοιπες 7.999.999 τρώνε ένα κουτί δημητριακά τη μέρα και μάλιστα αυτά με σοκολάτα. Τελικά, όχι μόνο δεν αδυνατίζουν αλλά και αν σταυρώσουν γκόμενο – με Ιούδα ή χωρίς – εκείνος να τις λέει ξενέρωτες!

Γενικά αν είχα όρεξη και λεφτά θα έκανα έναν αγώνα στις διαφημιστικές. Τελευταία έχω βάλει στο μάτι την AXE. Εντελώς παραπλανητικές διαφημίσεις.

- Κύριε πρόεδρε, ολόκληρο μπουκάλι έβαλα στον καλόγερο αλλά η γκόμενά μου ατάραχη. Εντάξει, είπα να αδειάσω άλλο ένα στο δασύτριχο στήθος μου. Πέρα από το ότι μου είπε ότι βρωμάω, έβγαλα και σπυράκια.
Μας έχουν βάλει στο μάτι. Είναι οι κυνηγοί και είμαστε το θήραμα, target group μας λένε. Και εδώ δε μιλάμε για τον Elmer Fudd από το Bugs Bunny, να τρώμε καρότο και να κάνουμε χαβαλέ.

4 σχόλια:

Κώστας είπε...

Στον πελάτη μπορείς να πουλήσεις οτιδήποτε. Δέν πρέπει να έντοπίζεις μόνο τις ανάγκες του, αλλά πρέπει να του δημιουργείς και καινούριες!

Την καλησπέρα μου

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί οι νιφάδες σιταριού να ρίχνουν τη λίμπιντο αλλά το γιαούρτι την ανεβάζει στο θεό! Αλλιώς πώς εξηγείται ότι όλες αυτές που τρώνε γιαούρτια στις διαφημίσεις έχουν πολλαπλούς οργασμούς με την πρώτη κουταλιά παρακαλώ; Αλήθεια τη μπορεί να γίνει αν φάνε όλο το μπωλάκι; Θα πάθουν αφυδάτωση;

Βασιλεία Βαξεβάνη είπε...

@κώστας
Καλά τώρα δεν είπα ότι είναι πυρηνική φυσική.
@rosenred
Χαχα! Έχεις απόλυτο δίκιο, δε το είχα παρατηρήσει.

Suspect είπε...

το πιο σημαντικο ηταν ειναι και θα ειναι η ατομικη ευθυνη..