Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2007

Έφη Σαρρή

Τώρα κανονικά δεν θα έπρεπε να πω τίποτα. Είναι από αυτές τις ευλογημένες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που τα λόγια είναι λίγα. Τι να πεις μπροστά στο μεγαλείο της ανθρώπινης βλακείας;

Ξέρετε όλοι σε τι αναφέρομαι. Σε αυτό που ανακοίνωναν όλοι οι δημοσιογράφοι και προσπαθούσαν να μην γελάσουν, σε αυτό που μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα. Σε αυτό που κάνει και εσένα, φίλε, αναγνώστη, να θες να ψηφίσεις στη Β’ Αθηνών. Η ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.

Ναι, ναι, η Εφή- Ψωλέω σε ξεχάσαμε-Σαρρή! Και ας υποθέσουμε ότι είσαι αυτός που έχει αναλάβει να βρει το σλόγκαν (πιθανότατα σε λένε Νώντα, έχεις τριχωτό στέρνο και είσαι ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Caramellomeno). Τι θα σκεφτόσουν, τι θα διάλεγες για να υμνήσεις την μοναδική προσωπικότητα της Έφης μας;

Εσύ, Νώντα, αποφάσισες: ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ. Όχι εμένα, καλέ, την Έφη. «Σταυρώστε με, σταυρώστε με. Στα χέρια σας σηκώστε με». Στο video clip έγιναν σκέψεις να εμφανιστεί ο Πόντιος Πιλάτος. Ο Βαραβάς θα ήταν στα φωνητικά : «Ουουου, Σταυρώστε την. Σταυρώστε την».

Απολαύστε την

http://www.youtube.com/watch?v=vL4MYCPIwL4&mode=related&search

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθησε να με πείσεις ότι η Έφη είναι λιγότερο ικανή από π.χ. τον Ψωμιάδη...

Εγώ προτείνω να την ψηφίσουμε όλοι και να πείσουμε και τον Κατέλη να βάλει υποψηφιότητα και να τον ψηφίσουμε και αυτόν.

Βασιλεία Βαξεβάνη είπε...

Δε διαφωνώ. Μην πιστεύεις ότι η απαξίωση είναι λύση. Είναι θλιβερό να πιστεύουμε ότι όλοι είναι ζώα, γιατί τότε εμείς που τους ψηφίσαμε είμαστε χειρότερα ζώα.

Μπεε μπεε;

sitofkris είπε...

Αυτό είναι προεκλογική εκστρατεία.Έχει και επιχειρήματα.Σταυρώστε την εγώ νίπτω τας χείρας μου...

Κώστας είπε...

Δημοκρατία έχουμε . Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να μπέι στα κοινά. Τώρα αν βρεθούν ηλίθιοι που θα ψηφίσουν την Έφη...τότε για αυτό το επίπεδο των βουλευτών θα είμαστε άξιοι.
Και..rosenred εχεις δίκιο ότι στις επόμενες θα βάλει ο Κατέλης, η Τσίλα και η μια η μοναδική και αξεπέραστη Πέπη Τσεσμενλή που είναι και μορφωμένο κορίτσι.